Un nou job !

old-job-new-job-io
0

Un nou job !

Ai reusit in final sa iei decizia de a pleca la un nou job. Recomandarea e sa aplici la unul din joburile publicate pe ExtraJob. Decizia asta iti va schimba viata sau in bine sau te va da cativa pasi inapoi. Trebuie sa intelegi ca bagajul de experienta iti poate folosi dar nu iti aduce obligatoriu un nou statut. E vorba aia …. inainte sa fie bine va fi rau … Trebuie sa te astepti la asta pentru ca asa va fi. Trebuie sa te adaptezi din mers la o noua etapa a vietii tale. Dar sa luam lucrurile pe rand.

Ai cautat un job care sa ti se potriveasca (bineinteles aplici la mai multe oferte si astepti sa fi sunat pentru interviu), participi la procedurile de selectia si esti selectat pentru un nou job. Recomandarea e sa accepti numai oferte de munca fara taxe sau comisioane.

La discutiile cu noul tau angajator nu uita sa intrebi si sa iti notezi toate detaliile legate de job, ce ai de facut, detalii legate de cazare, distanta cazare loc de munca, costurile auxiliare legate de transport, schimburi, salarizare, durata contract ….practic toate detaliile legate de job. Daca totul e in regula vei semna o oferta de munca / contract de munca. Atentie nu iti cumpara bilet de avion decat in momentul in care esti sigur ca vei pleca la job.

Organizeaza-ti tot traseul de acasa pana la destinatie in cele mai mici amanunte. Recomandarea e sa ai la tine o rezerva de bani pentru momente ‘delicate’. Oricat de bine vei organiza iti spunem de acum ca vor aparea surprize, lucruri de care nu ai tinut cont. Ramane sa iti cumperi biletul de avion / auto si sa pleci la noul tau job.

Odata ajuns in tara de destinatie te vei caza (aici vei avea primele surprize – nu mai esti acasa, conditiile vor fi pentru inceput minime – va trebui sa treci peste eventualele neplaceri pentru a avea sansa de a lucra si eventual de a avansa in cariera), apoi va incepe perioada de training direc la noul tau loc de munca. Vei constata faptul ca simultan va trebui sa faci fata unor socuri – tara straina, limba straina, colegi noi, job nou. Vom continua cu stafturi, opinii, testimoniale.

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com