News Medium

0 comment

ExtraJob cauta colaboratori

ExtraJob cauta colaboratori | ExtraJob Join our team: Extrajob cauta colaboratori pentru promovarea serviciilor de recrutare online astfel incat sa devina accesibile si pentru utilizatorii – companii sau..

Read More
0 comment

Cursuri limbi straine

Cursuri limbi straine Extrajob.ro vine in intampinarea celor care doresc sa plece la munca in strainatate dar nu cunosc limba tarii de destinatie. In acest scop..

Read More
0 comment

Ingrijire persoane varstnice Germania

Ingrijire persoane varstnice Germania | ExtraJob Daca esti in cautarea unui loc de munca in Germania ca Ingrijitor batrani atunci cu siguranta ProMedica24 e solutia. Promedica24..

Read More
0 comment

Munca necalificata VS calificata

Munca necalificata VS calificata | ExtraJob Asa cum e stiut persoanele calificate obtin oferte de munca mai bine platite decat cele necalificate dar asta nu inseamna..

Read More
0 comment

Joburi februarie 2018

Joburi februarie 2018 | ExtraJob Incepand cu luna Februarie 2018 organizam pe extrajob.ro o noua sectiune care va cuprinde oferte de munca orientate pe: cate 2..

Read More
0 comment

Joburi in Dubai, Emirate…

Joburi in Dubai, Emirate si Qatar Unele companii din Dubai, Emiratele Arabe Unite, au deja experiență de lucru cu persoane din România, care au avantajul calificărilor,..

Read More
0 comment

3 modele CV

3 modele CV | ExtraJob In cazul in care acum iti updatezi CV-ul pentru a aplica la un job in 2018 iti recomandam sa folosesti unul..

Read More
Powered By : ExtraJob