News Medium

0 comment

3 modele CV

3 modele CV | ExtraJob In cazul in care acum iti updatezi CV-ul pentru a aplica la un job in 2018 iti recomandam sa folosesti unul..

Read More
0 comment

Locuri de munca 2018

Locuri de munca 2018 ANGAJATORI: Publica oferte de munca gratuit. Acces gratuit la toate aplicatiile la joburile tale. Brandul de firma iti este promovat permanent. Suport..

Read More
0 comment

Un nou job !

Un nou job ! Ai reusit in final sa iei decizia de a pleca la un nou job. Recomandarea e sa aplici la unul din joburile..

Read More
0 comment

Unde sa lucrezi in…

Unde sa lucrezi in 2018 ?! | ExtraJob Sa trecem in revista unde ai putea lucra in 2018 .... In Romania din pacate urmeaza un an..

Read More
0 comment

Brexit - Acord istoric

Brexit - Acord istoric Marea Britanie şi UE au ajuns vineri la un acord istoric cu privire la termenii Brexit, care asigură drepturi speciale pentru patru..

Read More
0 comment

Acord Brexit

Acord Brexit | ExtraJob Comisia Europeană recomandă trecerea imediată la faza a doua a negocierilor cu privire la ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Anunțul vine..

Read More
0 comment

My ExtraJob Corner

My ExtraJob https://www.extrajob.ro Locuri de munca fara taxe sau comisioane. Candidati: daca sunteti in cautarea unui loc de munca si nu doriti sa platiti taxe sau..

Read More
Powered By : ExtraJob