Joburi in Constructii Germania

Vedetele ofertelor de munca pentru cei care au experienta in constructii pentru perioada Iulie 2018 Noiembrie 2018 si pentru anul 2019 - ca zone sunt: Germania, Belgia, Danemarca si Olanda.

constructii-germania-min
0

Joburi in Constructii Germania

Vedetele ofertelor de munca pentru cei care au experienta in constructii pentru perioada Iulie 2018 Noiembrie 2018 si pentru anul 2019 – ca zone sunt: Germania, Belgia, Danemarca si Olanda. Se angajeaza persoane necalificate si calificate cu salarii incepand de la 1800 euro.

La angajare are loc o proba de munca iar persoanele acceptate vor avea contract de munca. Se angajează muncitori în construcții: dulgheri, tamplari, fierari, zidari tencuitori, finisori (rigipsari, gleturitori, vopsitori, parchetari, gresie, faianță), instalatori sanitari, electricieni.

Salarizarea e functie de experienta si indemanare  iar contractul de munca va fi pe durata nedeterminata. Programul de lucru este de 8 + ore pe zi de luni până vineri, cazarea este inclusă. La aceste oferte de munca nu se achita taxe sau comisioane. Recomandam tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca sa nu plateasca nici o suma pentru a avea acces la un job.

Incepand cu luna Iulie 2018 pe extrajob veti gasi oferte de munca pentru: dulgheri, tamplari, fierari, zidari tencuitori, finisori (rigipsari, gleturitori, vopsitori, parchetari, gresie, faianță), instalatori sanitari, electricieni.

Persoanele eligibile sunt rugate sa trimita datele de contact inclusiv telefon pe adresa de email: office@extrajob.ro