Comunitate – social and mobile

Vrei un loc de munca pentru care nu se solicita taxe sau comisioane?!
ExtraJob.ro - este locul in care il gasesti. Intra si tu in comunitatea ExtraJob !!!!

Comunitate ExtraJob – social and mobile
0
Comunitate – social and mobile | locuri de munca – ExtraJob

Urmatorul tau job te asteapta !!!! Esti la 1 minut distanta ….. Acceseaza: https://www.extrajob.ro
Locuri de munca fara taxe sau comisioane.
Vrei un loc de munca pentru care nu se solicita taxe sau comisioane?!
ExtraJob.ro – este locul in care il gasesti. Intra si tu in comunitatea ExtraJob !!!!
Candidati: Aplica acum la locurile de munca vacante. Creaza-ti cont extrajob.ro gratuit pentru a primi pe email ultimele oferte de munca.
Angajatori: Publica locuri de munca fara taxe sau comisioane. Recruteaza eficient candidatii de care ai nevoie!

Din ce in ce mai multe companii angajatoare si agentii de recrutare investesc in construirea unei comunitati proprii de candidati talentati din randul carora recruteaza ulterior pentru pozitiile deschise. Aceasta destul de recenta practica de recrutare este evident foarte avantajoasa pentru angajatori, dar ea prezinta in egala masura beneficii pentru candidati.

Spre deosebire de recrutarea ce are la baza consultarea unei baze de date de CV-uri, apelul la comunitatile de talente ofera posibilitatea unei comunicari simetrice bidirectionale intre candidat si recrutor. In plus, comunitatea este permanent activa, iar informatiile sunt astfel actualizate. In cazul CV-urilor simple, informatia este perisabila, atat angajatorul cat si candidatul avand de suferit de pe urma inactualitatii datelor.

Comunitate – social and mobile | locuri de munca – ExtraJob este un loc in care pe de o parte intri in contact atat cu cei care sunt in cautarea unui loc de munca cat si cu ofertantii de joburi. Poti afla detalii suplimentare legate de ofertele de munca interesante pentru tine, poti cere recomandari sau afla detalii despre reputatia angajatorilor care au publicat oferte de munca, poti atentiona alte persoane aflate in cautarea unui loc de munca asupra conditiilor de munca dintr-o anumita tara si multe altele.

Comunitate ExtraJob este gandita si creata pentru tine asa ca foloseste in folosul tau toate aceste informatii.
Facebook like pentru: https://www.facebook.com/extrajob.ro/ este apreciat.