Joburi in Dubai, Emirate si Qatar

dubai-io
0

Joburi in Dubai, Emirate si Qatar
Unele companii din Dubai, Emiratele Arabe Unite, au deja experiență de lucru cu persoane din România, care au avantajul calificărilor, al experienței și al cunoașterii limbilor străine.
Având în vedere aceste avantaje, angajatorii din Dubai doresc să angajeze români pentru mai multe joburi. Salariile sunt decente, iar pentru unele joburi nivelul de remunerare este greu de atins în România.
Unul dintre avantaje ale unui job în Dubai este cazarea gratuită sau oferirea unei sume pentru cazare, practicate de majoritatea angajatorilor, în condiţiile preţului ridicat al chiriilor.

Joburi in Dubai, Emirate si Qatar

Vă prezentăm câteva locuri de muncă în Dubai pentru care se fac recrutări în această perioadă.
– O companie de recrutare caută să angajeze un manager de dezvoltare a afacerii pentru o companie care se ocupă cu gestionarea unor complexuri rezidenţiale, vile şi apartamente.

Candidatul ideal deţine cunoştinţe solide în domeniul imobiliar şi activităţi conexe, precum şi o experienţă de cel puţin trei ani în domeniu. Este o persoană dinamică şi energică şi are spirit antreprenorial. Pachetul salarial depăşeşte 5.000 de dolari SUA pe lună, fiind compus din salariul de bază (3.300 de dolari), bani pentru cazare (1.500 de dolari) şi bani pentru transport (350 de dolari).

De asemenea, compania mai acoperă un zbor cu avionul pe an şi asigurarea medicală şi de viaţă.
– Un restaurant din Dubai doreşte să angajeze un bucătar şef pentru un salariu de peste 2.700 de dolari pe lună. În plus, angajatorul acoperă şi costurile de cazare şi transport.

Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii universitare şi să cunoască foarte bine limba engleză. De asemenea, se cere o experienţă de cel puţin trei ani în calitate de bucătar şef. Jobul constă în coordonarea echipei de bucătari şi organizarea activităţii legate de mâncare şi băutură la standarde profesionale. Persoana trebuie să fie un bun organizator şi să fie capabilă să coordoneze persoane, să le motiveze şi să dezvolte spiritul de echipă.

– Pentru medici: O agenţie de recrutare a medicilor în străinătate prezentă la Târgul de Cariere Medicale (TCM) de la Hotelul City Plaza oferă locuri de muncă pentru personalul medical în Emiratele Arabe Unite (EAU). Cu toate că salarizarea în Dubai ajunge la 100.000 de euro anual.

Printre avantajele pe care le oferă spitalele din Dubai se numără cazarea gratuită şi chiar studiile plătite pentru copii. “Salariul e mai mic decât în Anglia, dar ei nu plătesc impozite şi taxe. Contractele se fac pe minim 12 luni, până la doi ani. Sunt căutaţi medici cu experienţă de minim 10 ani. Media de vârstă a medicilor este de 35-45 de ani”

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com