Ghid utilizare ExtraJob

Ghid utilizare ExtraJob: Foloseste la maxim facilitatile oferite de platforma de recrutare ExtraJob.

Ghid utilizare platforma ExtraJob.

Daca esti CANDIDAT:

Intra in contul tau ExtraJob. Daca nu ai un CV pregatit atunci completeaza ‘CV-ul meu ExtraJob Online’. Daca ai un CV atunci incarca-l in sectiunea ‘ CV & Scrisoare Intentie. Pentru a aplica la joburi intra pe ‘ LOCURI DE MUNCA’ (dreapta sus) – si aplica la ofertele care te intereseaza. Pentru a citi oferta de munca completa, click pe oferta la care doresti sa aplici, citeste cu atentie si aplica la job. Tot aici poti trimite direct mesaj catre Angajatorul care a publicat oferta de munca. Mult succes !!!!

Daca esti ANGAJATOR:

Poti publica gratuit oferte de munca pe ExtraJob. Poti folosi platforma ExtraJob pentru a intra in legatura directa cu candidatii pe care tu ii consideri eligibili. Postarile tale sunt promovate si pe Social Media pentru a creste randamentul recrutarii. Foloseste la maxim baza de date de peste 84000 utilizatori inregistrati pe extrajob. Promoveaza compania ta si in comunitatea ExtraJob pentru a incepe colaborari sau parteneriate cu alti Angajatori sau Recrutori. Pentru proiecte complexe asiguram asistenta.

Atat CANDIDATII cat si ANGAJATORII pot folosi serviciul ‘Private Messaging’ pentru a comunica. Conectarea la contul ExtraJob se poate realiza si prin Social Media. Toate ofertele de munca publicate sunt promovate si pe Facebook, Twitter, Linkedin pentru a creste randamentul de recrutare. ExtraJob este de asemenea optimizat si pentru folosirea lui de pe telefonul mobil.

Platforma permite utilizatorilor sa interactioneze unii cu ceilalti si pune la dispozitia acestora mai multe instrumente care sa ii ajute in dezvoltarea carierei. Platforma gazduieste, de asemenea, informatii de interes public din domenii variate precum resurse umane, piata locurilor de munca, salarizare etc.

Va dorim mult succes !!!!