Hotelurile din Germania angajează români.

germania-jobs-ie
0

Hotel Marriott Frankfurt și alți angajatori germani scot la concurs mai multe joburi pentru lucrători calificați în domeniul hotelier și gastronomic.
Cei care vor să ocupe unul din posturile de orpătari trebuie să aibă calificare profesională și experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe bune sau foarte bune de limbă germană și engleză (nivel B1/B2).
Pentru posturile de recepționer, cei interesați trenuie să aibă calificare profesională și/sau experienţă in domeniu, abilități de utilizare a programului de rezervare Opera și cunoștinţe foarte bune de limbă germană și engleză (nivel C1/C2).
Cei care vor să se angajeze ca bucătari, commis de cuisine și sous chef trebuie să aibă calificare profesională și experiență ȋn domeniu, precum și cunoștințe bune sau foarte bune de limbă germană (nivel B1/B2) sau de limbă engleză (nivel C1/C2).
Pentru postul de coordonator evenimente sunt necesare studii universitare ȋn domeniul turismului și experiență ȋn organizarea de evenimente, abilități de contabilitate și de utilizare a programului Opera Sales & Catering, precum și cunoștinţe foarte bune de limbă germană și engleză (scris, vorbit – nivel B2/C1).
Pentru a fi angajat ca organizator salon mic dejun, agent operațiuni hotel și agent servicii clienți se cer calificare profesională și/sau experiență ȋn domeniu, abilități de contabilitate și de utilizare a programelor Opera, Micros 9700 și/sau Simphony și cunoștințe foarte bune de limbă germană și engleză (scris, vorbit – nivel B2/C1).

Salarii de până la 2.500 euro/lună
Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 1.800 – 2.250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar și sous chef, 1.850 – 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine, 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de recepționer, organizator salon mic dejun, agent operațiuni hotel și agent servicii clienți, 2.000 – 2.500 euro brut/lună, pentru postul de coordonator evenimente.
Angajatorii pot asigura cazarea gratuit sau contra cost și oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com