Angajator vs Angajat

angajator vs angajat
0

Angajator vs Angajat

In Romania sunt oficial aproximativ 700.000 de persoane fara loc de munca, rata somajului situandu-se in jurul valorii din 6,9%, potrivit INS. Daca privim la un nivel general, in afara atributelor profesionale ce tin de expertiza intr-un anumit domeniu, motivatia pentru profesie/domeniu, entuziasmul, intelegerea businessului, capacitatea de reactie si adaptare rapida, de a face fata unui mediu dinamic si competitiv sunt cateva dintre criteriile de evaluare.

Angajator vs Angajat: Desi nu sunt diferente semnificative in ceea ce priveste cerintele companiilor, procesul de analiza a expertizei profesionale, competentelor, abilitatilor, aptitudinilor, motivatiei este unul mult mai riguros si care poate avea o durata de timp extinsa.

Angajator vs Angajat: Fata de alti ani asteptarile celor care isi cauta un loc de munca se raporteaza foarte mult la stabilitatea firmei. De asemenea, este vizibila o crestere a gradului de reticenta fata de angajarea pe perioade determinate de timp. Totodata, observam o crestere a nivelului expectantelor salariale, cu toate ca nivelul ofertelor nu a crescut.

Angajator vs Angajat: Cand vine vorba de recrutare, angajatorii se asteapta la mai mare implicare din partea noilor angajati, pastrand insa acelasi nivel de recompense, potrivit datelor APT Resources & Services, companie independenta care furnizeaza servicii de resurse umane.

De cealalta parte a baricadei, candidatii vor sa gaseasca la noul angajator stabilitate crescuta a locului de munca, un nivel salarial corelat cu variatia pietei si contracte de munca pe perioade indelungate. La fel de important pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca sunt posilibitaea de devoltare si promovare si managementul companiei, pe care si-l doresc unul profesionist.

 

Related Blogs

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com