Despre noi

ExtraJob.ro este singurul portal de locuri de munca din Romania unde sunt publicate numai joburi fara taxe sau comisioane. De asemenea nu se retin sume de bani din salariu. Nu sunt acceptate spre publicare anunturile companiilor care solicita sume de bani pentru plasamentul la un loc de munca. 

Ce va ofera ExtraJob …….

ExtraJob incearca sa scurteze distanta dintre candidati si angajatori. Incercam de asemenea sa comprimam procedura de recrutare si angajare.

Publicare job GRATUIT

Angajatorii publica GRATUIT oferte de munca. Ofertele de munca sunt promovate pe social media in special Facebook, Linkedin, Twitter. Angajatorii recomandati sunt promovati pe prima pagina.

COMUNICARE DIRECTA

Partile implicate pot folosi facilitatea de comunicare directa intre candidati si angajatori –  „Personal Messaging”. Aceasta facilitate este utilizata pentru a scurta timpul de recrutare.

FEEDBACK CANDIDATI

Asteptam din partea candidatilor feedback pre recrutare si post recrutare pentru a putea evalua conduita companiilor care publica oferte de munca si pentru a recomanda sau nu o anumita companie.

APLICARE LA JOB RAPIDA

Timpul pe care un candidat il foloseste pentru a aplica la o oferta de munca publicata pe ExtraJob este de sub 2 minute. In acest fel ne situam in top 3 portaluri de recrutare din Romania

SUPPORT ANGAJATORI

Asiguram tot sprijinul posibil Angajatorilor care au urgente in a recruta un anumit numar de persoane in interiorul unui interval de timp limitat si bine definit folosind baza noastra de date.

APLICA DE PE MOBIL

Poti aplica la orice job direct de pe mobilul tau. ExtraJob este optimizat pentru toate dispozitivele mobile. Poti primi pe mobil Job Alert ExtraJob pentru a fi la curent cu ultimele joburi publicate.

  • 151,230Applicatios
  • 87,113Job Posted
  • 1748Total Views
  • 151,230Total Employers

Despre ExtraJob

Candidati: creaza cont gratuit si aplica la ofertele de munca publicate. Intra in comunitatea ExtraJob pentru a schimba pareri si opinii legate de angajatori. Te asteptam si pe Facebook.


 Posteaza gratuit oferte de munca cu angajare in Romania sau in strainatate. Joburile tale vor fi promovate si pe social media pentru un randament mai mare al recrutarii.