3 modele CV

cv-logo-io
0

3 modele CV | ExtraJob

In cazul in care acum iti updatezi CV-ul pentru a aplica la un job in 2018 iti recomandam sa folosesti unul din urmatoarele modele CV.

  1.  Model CV Standard
  2. Model CV European
  3. Model CV Engleza

3 modele CV | ExtraJob:

.1. Este foarte ușor de găsit un model CV standard, dar este foarte greu de personalizat acest model. Oricine poate să-și aleagă de pe internet un model CV pe care să-l completeze cu datele lui și să-l trimită angajatorului.

.2. Multe companii private au considerat modelul de CV în format Europass ca fiind foarte util. Ca urmare, la locurile de muncă disponibile în domeniul privat puteți întâlni mai mult sau mai puțin ocazional cerința ca CV-ul candidaților să fie trimis în format european. Totodată, mulți candidați au găsit foarte facil și util modelul de CV Europass, și ca urmare, au adoptat folosirea acestuia chiar și în mediul privat în momentul aplicării pentru un anumit post. Site-ul cveuropean.ro promovează modelul de CV european în format Europass, cât și alte resurse utile în cariera și la găsirea unui loc de munca, modele de cv, scrisori de intenție, etc.

.3. Ideal ar fi ca CV-ul în limba engleză să nu depășească o pagina. Două pagini sunt acceptate atunci când ai avut mai multe posturi și o experiență variată. Spațierea, alinierea și prezentarea sunt foarte importante când scrii un CV în limba engleză, pentru a crea o impresie pozitivă și profesională. Folosește verbe “dinamice” și de ”acțiune” precum: attained (împlinit), accomplished (realizat), conducted (condus), established (stabilit), facilitated (înlesnit), founded (întemeiat), managed (administrat), etc.

Aceste 3 modele cv ExtraJob pot fi descarcate si completate pentru o aplicatie de succes la jobul dorit.

cv-logo-io

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com