News Large

Joburi in Canada
55 comments

Joburi in Canada

O firma de transport din Canada vrea sa angajeze soferi de vehicule de mare tonaj, cu un salariu anual de aproximativ 50.000 de dolari canadieni (37.000 USD) Firma canadiana de transport SGT 2000, unul dintre principalii transportatori din Canada, SUA si Mexic, angajeaza 10 soferi pe vehicule de mare tonaj..

Read More
Muncitor depozit: fisa post
0 comment

Muncitor depozit: fisa post

Muncitor depozit: fisa post – Locuri de munca – ExtraJob FISA DE POST MANIPULATOR MARFA 1. Denumirea compartimentului: Desfacere 2. Denumirea postului:Manipulator marfa 3. Numele si prenumele salariatului: NUME SI PRENUME SALARIAT 4. Se subordoneaza: Sefului de depozit 5. Numele sefului ierarhic: NUME SI PRENUME SEF IERARHIC 6. Subordoneaza: Numai..

Read More
Sofer C/E: fisa post
0 comment

Sofer C/E: fisa post

FISA DE POST SOFER TIR 1. Denumirea compartimentului: 2. Denumirea postului: Sofer TIR 3. Numele si prenumele salariatului: NUME SI PRENUME SALARIAT 4. Se subordoneaza: Administratorul firmei si directorului executiv 5. Numele sefului ierarhic: NUME SI PRENUME SEF IERARHIC 6. Subordoneaza: Numai daca este cazul 7. Drept de semnatura: Intern:..

Read More